Bistro Menu & a la Carte
Sött, salt, starkt, gott!
Vår meny är noga komponerad för att passa alla. Vi lagar fisk, skaldjur, kött och vegetariskt!
OYSTERS
OSTRON MIGNONETTE 40.- PCS
OYSTERS MIGNONETTE
OSTRON VIRGIN MARY 40.- PCS
OYSTER WITH TOMATOES & SPICES
OSTRON BLOODY MARY MED BELVEDERE VODKA 65:- PCS
OYSTER WITH TOMATOES, SPICES & 1 CL BELVEDERE VODKA
OSTRON VIRGIN TONIC 40.- PCS
OYSTER WITH TONIC & CUCUMBER
OSTRON HENDRICKS & TONIC 65.- PCS
OYSTER WITH TONIC CUCUMBER & 1 CL HENDRICKS GIN
OSTRON ANJO’S WHISKYSÅS 40.- PCS
OYSTER WITH WHISKEY SAUCE
OSTRON PONZU 40:- PCS
OYSTER WITH PONZU
***
3 X PANKOFRITERADE OSTRON & SOJA-MAJO 155.-
3 PCS PANKO FRIED OYSTERS WITH SOYA-MAJO
3 X JALAPENÕ & PARMESAN GRATINERAD OSTRON 155.-
3 PCS JALAPENÕ & PARMESAN GRATINATED OYSTERS
3 X VITLÖK & GRUYÈRE GRATINERADE OSTRON 155.-
3 PCS GRUYÈRE & GARLIC GRATINATED OYSTERS
***
OSTRON SPECIAL 265.-
2 X OSTRON MED MIGNONETTE, 2 X VITLÖKS GRATINERADE OSTRON, 2 X PANKO OSTRON
6 PCS MIXED OYSTERS
***
8 OSTRON MIGNONETTE & 1/2 FLASKA CHAMPAGNE Andre Clouet 795.-
8 OYSTERS MIGNONETTE & 1/2 BOTTLE CHAMPAGNE Andre clouet
Snacks i Bistron
OLIVER 55.-
OLIVES
* * *
LÄTTSALTADE CHIPS 45.-
POTATOE CHIPS
Kvällens Tavla
Fråga någon av oss som serverar för kvällen.
Starters
CARPACCIO PÅ OXE 165.-
PICKLAD KANTARELLTRATTISAR, BJÖRNBÄR, BRYNTSMÖR, HASSELNÖTTER, RUCCOLA & RIVEN GRUYÈRE
BEEF CARPACCIO WITH PICKLED CHANTERELLES, BLACKBERRY, HAZELNUTS, ARUGULA & GRUYÈRE
RÖDBETSCARPACCIO 155.-
ROSTADE VALNÖTTER, CHÈVREKRÄM, RUCCOLA & HONUNG
BEETROOT CARPACCIO, WALNUTS, CHÈVRE CREAM, ARUGULA & HONEY
ISADE RÄKOR MED AIOLI, CITRON & BRÖD
250G 175.-
500G 335.-
NORTHEAST ATLANTIC PRAWNS WITH AIOLI & BREAD
PILGRIMSMUSSLA 215.-
VITLÖKSHALSTRADE PILGRIMSMUSSLOR SERVERAS I MUSTIG SKALDJURSSOPPA
GARLIC SCALLOPS SERVED IN CREAMY SEAFOOD SOUP
GAMMELDAGS MATJESILL 145.-
6CL SKÅNE 95.- (ALKOHOLFRI SNAPS 90.-)
GAMLEDAGS MATJESSILL MED POTATIS, CREME FRAICHE, RÖDLÖK, SERRANO, HONUNG, SMÖR STEKT KAVRING & SMULAD PRÄSTOST
HERRING WITH POTATOES, CREME FRAICHE, RED ONION, COPPA, HONEY, BUTTER FRIED DARK BREAD & CRUMBLED PRIEST’S CHEESE
BISTRO & a la Carte MENU
SMÖRBAKAD RÖDINGFILÉ 345.-
DILLSLUNGAD POTATIS, SKUMMAD MUSSELSÅS, SOJABÖNOR & CRUDITÉ
BUTTER-BAKED CHAR FILLET , DILL-TOSSED POTATOES, FOAMED MUSSEL SAUCE, SOYBEANS & CRUDITÉ
ANJO’S BLÅMUSSLOR & POMMES 265.-
SERVERAS MED VITLÖKSBRÖD, GRILLAD CITRON & AIOLI
MUSSELS & FRIES – HERBS,BUTTER & GARLIC
STEAKS & FRITES 425.-
SERVERAS MED HEMGJORDA POMMES, RÖDVINSSÅS & BEARNEAISE
250 g GRILLAD ENTRECÔTE FRÅN URUGUAY
SERVERAS I STEKGRADER BÄST, MEDIUM ELLER VÄLLAGAD
GRILLED PRIME RIB – CHOOSE BEST, MEDIUM OR WELLDONE
RAVIOLI FYLLD MED RICOTTA & SOLTORKAD TOMAT 265.-
SPENATPESTO, SEMI-BAKADE KÖRSBÄRSTOMATER & SALTROSTADE SOLROSFRÖ
RAVIOLI WITH RICOTTA & SUN-DRIED TOMATO, SPINACH PESTO & SALT-ROASTED SUNFLOWER SEEDS
Dessert
MINI BRÛLÉE 65.-
* * *
TRUFFES AU CHOCOLAT 55.-
CHOCOLATE TRUFFLES
* * *
HEMGJORD GLASS ELLER SORBET 65.-
HOMEMADE ICE CREAM OR SORBET
* * *
EN BIT OST 55.-
A PIECE OF CHEESE
* * *
CHOKLADTERRIN & KAFFEGLASS 135.-
CHOCOLATE TERRINE & COFFEE ICE CREAM
* * *
Glöm inte att checka in vår Fem Smaker Meny…..KLICKA HÄR
VILL DU BLI EN I VÅRT TEAM ?
Märk ditt mail med KÖKET på AnJo
e-mail: info@anjohbg.se
Vi söker även läringar till matsalen & till köket.
Märk ditt mail med LÄRLING på AnJo
e-mail: info@anjohbg.se
ÖPPETTIDER
Tisdag - Fredag från 18.00
Lördag från 17.00
Söndag - Måndag håller vi stängt
Copyright 2017 © AnJo Wine & Dine Helsingborg