À la carte

Sött, salt, starkt, gott!

Vår meny är noga komponerad för att passa alla. Vi lagar fisk, skaldjur, kött och vegetariskt!

OYSTERS

OSTRON MIGNONETTE 40.- PCS

OYSTERS MIGNONETTE

OSTRON VIRGIN MARY 40.- PCS

OYSTER WITH TOMATOES & SPICES

OSTRON BLOODY MARY MED BELVEDERE VODKA 65:- PCS

OYSTER WITH TOMATOES, SPICES & 1 CL BELVEDERE VODKA

OSTRON HENDRICKS & TONIC 50.- PCS

OYSTER WITH TONIC CUCUMBER & 1 CL HENDRICKS GIN

OSTRON ANJO’S WHISKYSÅS 40.- PCS

OYSTER WITH WHISKEY SAUCE

OSTRON PONZU 40:- PCS

OYSTER WITH PONZU

***

3 X PANKOFRITERADE OSTRON & SOJA-MAJO 155.-

3 PCS PANKO FRIED OYSTERS WITH SOYA-MAJO

3 X PARMESAN & KORIANDER GRATINERAD OSTRON 155.-

3 PCS PARMESAN & CORIANDER GRATINATED OYSTERS

3 X VITLÖK & GRUYÈRE GRATINERADE OSTRON 155.-

3 PCS GRUYÈRE & GARLIC GRATINATED OYSTERS

***

OSTRON SPECIAL 260.-

2 X OSTRON MED MIGNONETTE, 2 X VITLÖKS GRATINERADE OSTRON, 2 X PANKO OSTRON

6 PCS MIXED OYSTERS

8 OSTRON MIGNONETTE & 1/2 FLASKA CHAMPAGNE Andre Clouet 795.-

8 OYSTERS MIGNONETTE & 1/2 BOTTLE CHAMPAGNE Andre clouet

OSTRON & KAVIAR 995.-

6 OSTRON, 10 GRAM KAVIAR & 1/2 FLASKA Andre Clouet

6 OYSTERS, 10G CAVIAR & 1/2 BOTTLE CHAMPAGNE Andre clouet

A great START

 

RÅBIFF PÅ OXE 155.-

VÄSTERBOTTENSOSTKRÄM, CHIPS PÅ JORDÄRTSSKOCKA, FRITERAD PERSLJA, SHERRYPICKLAD SCHALOTTENLÖK

BEEF TARTAR – SWEDISH CHEESE – JERUSALEM ARTICHOKE – PARSLEY – SHALLOT

 

RÅRAKA 195.-

LÖJROM, CREME FRAICHE, RÖDLÖK & CITRON

WHITEFISH GOLDEN ROE, CRÈME FRAICHE, RED ONION & LEMON

 

SMÖRSTEKT PILGRIMSMUSSLA 145.-

GALANGAL, CREME FRAICHE & RUCCOLA

BUTTERFRIED SCALLOPS, GALANGAL & CREME FRAICHE

STUVADE KANTARELLER 175.-

SMÖRSTEKT BRIOCHE & GAMMELKNAS

STEWED CHANTERELLES, BUTTERFRIED BRIOCHE & CHEESE

3 SKIVOR VITLÖKSBRÖD MED RIVEN PARMESAN 65.-

3 PCS GALIC BREAD WITH PARMESAN

FISH & Seafood

LÅNGA 325.-

SMÖRBAKAD LÅNGAFILÉ MED KANTARELLSÅS, LINGON KNAPERSTEKT FLÄSK & SMÖRSTEKTA KANTARELLER

BUTTER FRIED COMMON LING, CHANTARELLE SAUCE, LINGONBERRY & CHANTARELLES

1/2 KG ANJO´S BLÅMUSSLOR 219.-

PERSILJA – VITLÖK – SMÖR – GRILLAD CITRON – VITLÖKSBRÖD

MUSSELS, BUTTER, PARSLEY, GARLIC, BREAD & LEMON

VEGETARIAN

GNOCCHI & SMÖRSTEKTA KANTARELLER 275.-

KANTARELLSÅS, LINGON, KRISPIG JORDÄRTSKOCKA, PICKLAD LÖK, OCH GRUYERE

GNOCCHI, CHANTARELLE SAUCE, LINGONBERRY, JERUSALEM ARTICHOKE, BUTTER FRIED CHANTARELLES & GRUYERE

Salads & Sides

HEMGJORDA POMMES & AIOLI 55.-

HOMEMADE FRIES WITH AIOLI

PARMESAN POMMES. 65.-

FRIES WITH PARMESAN

MEAT TIME

NATTBAKAD FLÄSKSIDA 265.-

ÄPPEL OCH POTATIS PYTT, CHIPS PÅ ÅPPLEN, ÄPPEL GÉLE & SOTAD LÖKSÅS

NIGHT BAKED PORK SIDE, APPLE AND POTATO HASH, APPLE JELLY & SMOKED ONION SAUCE

ANKBRÖST 285.-

RÖDKÅL, PLOMMONCHUTNEY , POTATISFONDANT & RÖDVINSSÅS

DUCK BREAST, RED CABBAGE, PLUM CHUTNEY, POTATO FONDANT & RED WINE SAUCE

STEAK & FRITES 385.-

GRILLAD ENTRECÔTE, MARMORERINGKLASS 3+ SERVERAS MED HEMGJORDA POMMES, BAKADE TOMATER, BEARNAISESÅS & RÖDVINSSÅS

(HÄR KAN DU VÄLJA STEKGRAD: BÄST, MEDIUM ELLER WELLDONE

PRIME RIB, HOME-MADE FRIES WITH BAKED TOMATOES, BEARNAISE SAUCE & RED WINE SAUCE

DESSERT… SHARING IS (NOT ALWAYS) CARING

CHOKLADKAKA MED BÄRMOUSSE & HALLON GELÉ 65.-

HÖSTPAVLOVA 95.-

MARÄNG MED KANELÄPPLEN, KOLA SÅS, ROSTAT HAVRE & GRÄDDE 95.-

MINI BRÜLE 55.-

CHOKLADTRYFFEL 55.-

CHOCOLATE TRUFFLE

OSTBRICKA MED HEMGJORD MARMELAD & KNÄCKEBRÖD 165.-

MIXED CHEESES SERVED WITH OUR HOMEMADE MARMALADE & CRACKERS

BOKA BORD

042 - 44 99 000
info@anjohbg.se

 

HITTA HIT

Bruksgatan 19
252 23 Helsingborg

VILL DU BLI EN I VÅRT TEAM ?

Just nu behöver vi utöka vårt team med kockar. Skicka ett personligt brev om varför just du skulle passa i vårt team på AnJo.

Märk ditt mail med KÖKET på AnJo
e-mail: info@anjohbg.se

Vi söker även läringar till matsalen & till köket. 
Märk ditt mail med LÄRLING på AnJo

e-mail: info@anjohbg.se

ÖPPETTIDER

Måndag - Lördag från 18.00

Sön - Stängt  (undantag för nyårsafton)

Stängt: 4 & 5 Oktober inför menybyte

Stängt: 23 & 24 December

Stängt: 1 Januari

 

 

Copyright 2017 © AnJo Wine & Dine Helsingborg

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.