Bistro Menu & a la Carte

Sött, salt, starkt, gott!

Vår meny är noga komponerad för att passa alla. Vi lagar fisk, skaldjur, kött och vegetariskt!

OYSTERS

OSTRON MIGNONETTE 40.- PCS

OYSTERS MIGNONETTE

OSTRON VIRGIN MARY 40.- PCS

OYSTER WITH TOMATOES & SPICES

OSTRON BLOODY MARY MED BELVEDERE VODKA 65:- PCS 

OYSTER WITH TOMATOES, SPICES & 1 CL BELVEDERE VODKA

OSTRON VIRGIN TONIC 40.- PCS

OYSTER WITH TONIC & CUCUMBER

OSTRON HENDRICKS & TONIC 65.- PCS

OYSTER WITH TONIC CUCUMBER & 1 CL HENDRICKS GIN

OSTRON ANJO’S WHISKYSÅS 40.- PCS

OYSTER WITH WHISKEY SAUCE

OSTRON PONZU 40:- PCS 

OYSTER WITH PONZU

FROZEN MARGARITA OSTRON 65.- PCS

***

3 X PANKOFRITERADE OSTRON & SOJA-MAJO 155.- 

3 PCS PANKO FRIED OYSTERS WITH SOYA-MAJO

 3 X PARMESAN & KORIANDER GRATINERAD OSTRON 155.-

3 PCS PARMESAN & CORIANDER GRATINATED OYSTERS

3 X VITLÖK & GRUYÈRE GRATINERADE OSTRON 155.-

3 PCS GRUYÈRE & GARLIC GRATINATED OYSTERS

*** 

OSTRON SPECIAL 265.- 

2 X OSTRON MED MIGNONETTE, 2 X VITLÖKS GRATINERADE OSTRON, 2 X PANKO OSTRON

6 PCS MIXED OYSTERS

***  

8 OSTRON MIGNONETTE & 1/2 FLASKA CHAMPAGNE Andre Clouet 795.-

8 OYSTERS MIGNONETTE & 1/2 BOTTLE CHAMPAGNE Andre clouet

Snacks i Bistron

ANJO’S DELI MED OST & CHARK – LILLA 200.-, STORA 300.-                – ANTIPASTI

BRIOCHE TOAST & LÖJROM 195.-                                                  MED KLASSISKA TILLBEHÖR – BRIOCHE & ROE FROM KALIX

VITLÖKSGRATINERADE SNIGLAR 6 ST 125.- / 12 ST 165.-                   ESCARGOTS à l’ail gratinés

OLIVER 55.-                                                                                         OLIVES

MARCONA ALMONDS 65.-

VITLÖKSBRÖD MED PARMESAN 55.-                                                   GARLIC BREAD WITH PARMESAN

Starters 

CARPACCIO PÅ HJORT 155.-                                                 BJÖRNBÄR, KNAPRIG OSTRONSKIVLING, HASSELNÖTSEMULSION & RIVEN BLÅ KORNBLOMST – DEER CARPACCIO WITH BLACKBERRIES, CRISPY OYSTER MUSHROOMS, HAZELNUTS & BLUE CHEESE FROM DENMARK

HEMGJORD RAVIOLI 155.-                                                       RICOTTA, SVAMP, PUMPA & SOJAROSTADE SOLROSFRÖN – HOMEMADE RAVIOLI, RICOTTA, MUSHROOMS, PUMPKIN & SOY ROASTED SUNFLOWER SEEDS

HUMMER BISQUE 165.-                                                     FINHACKADE SKALDJUR & HEMBAKAD GRISINI – LOBSTER BISQUE, FINELY CHOPPED SHELLFISH & HOME BAKED GRISINI

TARTAR PÅ OXE 189.-                                                 KRASSEMAJONÄS, CHIPS PÅ SVINRÖTTER, PICKLAD RÖDLÖK & KONFITERAD ÄGGULA – BEEF TARTAR, KRASSE MAYONNAISE, SCORZONERA CRISPS, PICKLED RED ONION & CONFITED EGG YOLK

BISTRO & a la Carte MENU

STEAKS & FRITES                                                                  

SERVERAS MED HEMGJORDA POMMES, RÖDVINSSÅS & BEARNEAISE

VÄLJ MELLAN

GRILLAD ENTRECÔTE FRÅN URUGUAY 385.-  SERVERAS I STEKGRADER BÄST, MEDIUM ELLER VÄLLAGAD – GRILLED PRIME RIB – CHOOSE BEST, MEDIUM OR WELLDONE 

GRILLAD PLUMA FRÅN SVENSK RAPSGRIS 265.- SERVERAS MED EN  ROSA KÄRNA – GRILLED PLUMA FROM GRAIN FED PIGS  

SMÖRSTEKT MARULK 380.- POTATIS ROYAL, VITVINSSÅS PÅ MARULKSFOND & GRÖNT ÄR SKÖNT – BUTTER FRIED MONKFISH, POTATOES ROYAL, WHITE WINE SAUCE ON SMOKED MONKFISH BONES & GREEN THINGS

GNOCCHI 265.- RÖKT BLOMKÅLSPURÉ, SMÖRBAKAD SPETSKÅL, KRISPIG JORDÄRTSSKOCKA & BRYSSELKÅL.                                            – GNOCCHI, SMOKED CAULIFLOWER PUREE, BUTTER BAKED CABBAGE, JERUSALEM ARTICHOKES & BRUSSELS SPROUTS

ANJO’S BLÅMUSSLOR & POMMES 265.- SERVERAS MED VITLÖKSBRÖD, GRILLAD CITRON & AIOLI – MUSSELS & FRIES – HERBS, BUTTER & GARLIC

AnJo’s Husman – Swedish classic

HEMRULLADE KÖTTBULLAR 195.- POTATISPURÉ, GRÄDDSÅS, LINGON & PRESSGURKA – SWEDISH MEAT BALLS, MASHED POTATOES, CREAM SAUCE, LINGONBERRY & CUCUMBER

ÖNSKAR NI BESTÄLLA KÖTTBULLAR TILL KVÄLLSMAT HEMMA ELLER KANSKE MATLÅDA TILL JOBBET DAGEN EFTER?!? SÅKLART LÖSER VI DET FÖR ER… DÅ BLIR PRISET 165.- 

Dessert

MINI BRÛLÉE 55.-

CHOKLADTRYFFLAR 55.-

EN KULA GLASS ELLER SORBET 55.-

 

BOKA BORD

042 - 44 99 000
info@anjohbg.se

 

HITTA HIT

Bruksgatan 19
252 23 Helsingborg

VILL DU BLI EN I VÅRT TEAM ?

Märk ditt mail med KÖKET på AnJo

e-mail: info@anjohbg.se

Vi söker även läringar till matsalen & till köket. 
Märk ditt mail med LÄRLING på AnJo

e-mail: info@anjohbg.se

ÖPPETTIDER

Tisdag - Fredag från 18.00

Lördag från 17.00

Söndag & Måndag - Stängt 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2017 © AnJo Wine & Dine Helsingborg

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.