Välj en sida

À la carte

Sött, salt, starkt, gott!

Vår meny är noga komponerad för att passa alla. Vi lagar fisk, skaldjur, kött och vegetariskt!

 

Dagens ostron mignonette        35:-

Dagens ostron med forellrom    55:-

Dagens ostron ponzu /citron     35:-

Pankofriterade Ostron x 3 med soja-majo 135:-

 

Lyxiga Blinis 195:-

– Smörstekt trattkantarell och västerbottenostkräm

– Anklevermousse med jordgubb & balsamico

– Forellrom & Crème fraîche, rödlök, citron, dill

2 ostron & 1 glas Champagne Ruinart Brut 189:-

2 ostron & 1 glas Billa Bong non-alcohol 125:-

 

Deer Carpaccio – butter fried muchrooms, hazelnuts mayo, sea buckthorn, gruyère & sweet potatoes 

Hällstekt Hjortcarpaccio med smörstekt svamp, rostad hasselnötsmayo, syltade havtorn, riven gruyère & sötpotatischips

135:-

Beef Tartar with potatoes fondant, trout roe, yolk, horseradish & soya mayo

Biff Tartar med potatisfondant, forellrom, äggula, soyamayo & riven pepparrot 

159:-

Herring form Norrøna bread crisp, potatoes, sour cremé, smoked porkbelly, egg & honey

Matjessill från Norrøna, Potatis, gräddfil, rökt fläsk, honung, ägg & brödflarn

149:-

Jerusalem artichoke soup with               kale chips, Greek ecological olive oil (vegan)

Jordärtskockssoppa med grönkålschips & ekologisk olivolja från Grekland

129:-

Someting Between

AntiPasti 3 x charcuterie, 3 x cheese, garlic bread

Antipasti 3 charkuterier & 3 ostar med goda tillbehör & vitlöksbröd

 149:-

Moules parsley & garlic with garlic bread    

Blåmusslor med persilja & vitlök, grillat vitlöksbröd

159:-


Poached Halibut with cauliflower cream, cashewnuts, king oyster, smocked porkbelly, rosted potatoes & gravy of veal

Pocherad Hälleflundra med blomkålpuré, cashewnötter, kungsmussling, rökt sidfläsk, rostad potatis & kalvsky

345:-

Pike-perch & Risotto – Moules, Jerusalem artichoke, trout roe

Gös & Risotto – Blåmusslor, jordärtskockschips, forellrom & dill

315:-

Önskar ni äta skaldjursfat hos oss går det bra om man förbokar dessa minst 2 vardagar innan. 795:- per kuvert

Grilled Steak 5+ Baked cabbage, cherry tomatoes, red wine gravy

Grillad Entrecote 5+ Bakad spetskål, körbärstomater & rödvinssky

395:-

Deer Steak with butterfried chantarelles, chantarelle sauce, salsify chips

Hjort & Lingon med smörstekta kantareller, svartrotschips, kantarellsås & rostad potatis

295:-

Svamp & Grönt

Butter fried muchrooms with cauliflower cream, king oyster, potatoes fondant & cashewnuts (Vegan)

Smörstekt svamp, blomkålspuré, kungsmussling, bakad potatisfondant, cashewnötter

219:-

Risoni & Sun-dried tomatoes – Calamata olives, sugersnaps, peas, oyster mushrooms, parmesan o cashew nuts

Risoni & Soltorkade tomater – Kalamata oliver, sugersnaps, ärtor, ostronskivling, parmesan o cashewnötter

185:-

Cheese with sesame Crisp & Marmelade
Ostplanka med 3 olika ostar, kökets hembakade sesam-knäcke & hemgjorda marmelader

145:-

Chocolate cake with Galliano cream, sea buckthorn 

Chokladkaka med Gallianokräm & havtornssås

95:-

 AnJo´s Mini Brülee    59:-

 

 

White Chocolate Pairfait with raspberry sauce, blackberry mousse

Vit chokladpairfait med hallonkräm, björnbärsmousse

109:-

Selection of chocolate petit fours – Chokladpraliner           35:-pcs

 

Boka bord

042 - 44 99 000
info@anjohbg.se

 

Hitta hit

Bruksgatan 19
252 23 Helsingborg

Happenings....
.....
.....

 

 

Öppettider

Mån - Tor  17.00 - 22.00

Fredag 16.00 - sent

Lördag   12.00 - sent

Sön - Stängt

 

Business Lunch

För offert mail till info@anjohbg.se

 

Copyright 2017 © AnJo Wine & Dine Helsingborg

Sidan är producerad av