Bistro Menu & a la Carte

Sött, salt, starkt, gott!

Vår meny är noga komponerad för att passa alla. Vi lagar fisk, skaldjur, kött och vegetariskt!

OYSTERS

OSTRON MIGNONETTE 40.- PCS

OYSTERS MIGNONETTE

OSTRON VIRGIN MARY 40.- PCS

OYSTER WITH TOMATOES & SPICES

OSTRON BLOODY MARY MED BELVEDERE VODKA 65:- PCS

OYSTER WITH TOMATOES, SPICES & 1 CL BELVEDERE VODKA

OSTRON HENDRICKS & TONIC 50.- PCS

OYSTER WITH TONIC CUCUMBER & 1 CL HENDRICKS GIN

OSTRON ANJO’S WHISKYSÅS 40.- PCS

OYSTER WITH WHISKEY SAUCE

OSTRON PONZU 40:- PCS

OYSTER WITH PONZU

***

3 X PANKOFRITERADE OSTRON & SOJA-MAJO 155.-

3 PCS PANKO FRIED OYSTERS WITH SOYA-MAJO

3 X PARMESAN & KORIANDER GRATINERAD OSTRON 155.-

3 PCS PARMESAN & CORIANDER GRATINATED OYSTERS

3 X VITLÖK & GRUYÈRE GRATINERADE OSTRON 155.-

3 PCS GRUYÈRE & GARLIC GRATINATED OYSTERS

***

OSTRON SPECIAL 260.-

2 X OSTRON MED MIGNONETTE, 2 X VITLÖKS GRATINERADE OSTRON, 2 X PANKO OSTRON

6 PCS MIXED OYSTERS

8 OSTRON MIGNONETTE & 1/2 FLASKA CHAMPAGNE Andre Clouet 795.-

8 OYSTERS MIGNONETTE & 1/2 BOTTLE CHAMPAGNE Andre clouet

OSTRON & KAVIAR 995.-

6 OSTRON, 10 GRAM KAVIAR & 1/2 FLASKA Andre Clouet

6 OYSTERS, 10G CAVIAR & 1/2 BOTTLE CHAMPAGNE Andre clouet

Snacks 

ANJO’S OST & CHARK – LILLA 200.-, STORA 300.-

OLIVER 55.-

MACONA MANDEL 55.-

BOQUERONES 75.-

VITLÖKSBRÖD MED PAREMSAN 55.-

Starters 

BRIOCHE TOAST & LÖJROM med KLASSISKA TILLBEHÖR 195.-

CARPACCIO PÅ OXFILÉ, OSTRONSKIVLING, HASSELNÖTSEMULSION, GRUYERE & ÄRTSKOTT 145.-

ZUCCHINI, ROSTAT BOVETE, CITRONÄS, PARMESAN, GRILLAD CITRON 135.- 

Main courses

 

STEAK & FRITES 385.-

HEMGJORDA POMMES, RÖDVINSSÅS & BEARNEAISE

PRIME RIB – CHOOSE BEST, MEDIUM OR WELLDONE

 

MARULK 380.-

HAVSKRÄFTSKROKETT, GRÖNKÅL, SÅS PÅ RÖKTA MARULKSBEN

MONKFISH – CROQUETTE – KALE

 

ROTSELLERI 250.-

RÖKT SMÖRSÅS, BRYSSELKÅLSTOPPAR, BOVETE, GRÄSLÖKSOLJA, SKUM PÅ ROTSELLERI

CELERIAC – SMOKED BUTTER SAUCE – BRUSSELS -BUCKWHEAT – CHIVE OIL

 

ANJO’S BLÅMUSSLOR & POMMES 265.-

VITLÖKSBRÖD, GRILLAD CITRON & AIOLI

MUSSELS & FRIES – HERBS, BUTTER & GARLIC

Dessert

 

MINI BRÛLE 55.-

CHOKLADTRYFFLAR 55.-

EN KULA GLASS ELLER SORBET 55.-

FRENCH TOAST MED KANELGLASS & NÖTCHOKLADSÅS 85.-

BOKA BORD

042 - 44 99 000
info@anjohbg.se

 

HITTA HIT

Bruksgatan 19
252 23 Helsingborg

VILL DU BLI EN I VÅRT TEAM ?

Just nu behöver vi utöka vårt team med kockar. Skicka ett personligt brev om varför just du skulle passa i vårt team på AnJo.

Märk ditt mail med KÖKET på AnJo
e-mail: info@anjohbg.se

Vi söker även läringar till matsalen & till köket. 
Märk ditt mail med LÄRLING på AnJo

e-mail: info@anjohbg.se

ÖPPETTIDER

Måndag - Lördag från 18.00

Sön - Stängt  (undantag för nyårsafton)

Stängt: 24 & 25 December

 

Stängt: 1 Januari samt semsterstängt den

7-24 Januari 2024

 

 

Copyright 2017 © AnJo Wine & Dine Helsingborg

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.