Välj en sida

À la carte

Sött, salt, starkt, gott!

Vår meny är noga komponerad för att passa alla. Vi lagar fisk, skaldjur, kött och vegansk!

 

Just For Fun

Dagens Ostron mignonette 35:-

Dagens Ostron med forellrom 55:-

Dagens Ostron ponzu /citron 35:-

3 x Pankofriterade Ostron med soja-majo 125:-

3 x Gruyère & Vitlöksgratinerade Ostron 145:-

Ostron-Special 250:-

– 2 Dagens Ostron med mignonette

– 2 Pankofriterade Ostron

– 2 Gruyère & Vitlöksgratinerade Ostron

Champagne Darling !?!

 

2 dagens Ostron & 1 glas Champagne Ruinart Brut 189:-

2 dagens Ostron & 1 glas Billa Bong non-alcohol 125:-

Stör Kaviar från Bulgarien, 30 gram med Crème Fraiche & Blinis 795:-

Starters

 

 

 

Hällstekt Hjortcarpaccio med ostronskivling, hasselnötsmayo, syltade havtorn, gruyère & sötpotatischips

135:-

 

Rödbets-Carpaccio med rostade cashewnötter & solrosfrön, honung, olivolja, riven vegansk ost (Vegansk)

125:-

 

Kungskrabba med pocherat ägg & tryffelhollandaise

179:-

 

 

 

 

Creme Ninon med stekt Shimeji Brun & Champagnekräm (Vegansk)

135:-

 

135:-AnJo’s ”Sillatallrik” med matjessill från Norrøna, ägg, skivad potatis, tärnat sidfläsk, honung & crème fraîche

145:-

 

Something Between

 

AnJo´s Blåmusslor 1/2 kg – persilja – vitlök – smör – grillad vitlöksfocaccia 159:-

Hemgjorda pommes med aioli till musslorna 45:-

Antipasti med blandade charkuterier & ostar med goda tillbehör & vitlöksfocaccia 149:-

AnJo´s Smørre Gott på grillad focaccia

– AnJo`s Egg Royal

Kallrökt lax, ägg & hollandaise

– Antipasti toast

Salami, lufttorkad skinka, brie, soltorkade tomater & oliver

– Getost & Rödbeta

Getostkräm, skivade rödbetor, honung & rökt sidfläsk

225:-

Fisk

 

AnJo’s Bouillabaisse på kökets hummerfond med blandade fiskbitar, blåmusslor, morot, fänkål & potatis serveras med saffrans aioli & focaccia

255:-

Smörbakad Marulk med Västerbottenpuré, smörad rödvinssås, västerbottenchips & färsk timjan

345:-

Torsk & Rödbeta med Rödbetsveggetti, Rödbetspuré & smörbakad rödbeta serveras med kokt potatis

295:-

Kött

 

Tre peppar & Kalv Tri-Tip, serveras med krispig potatis och kökets pepparsås

285:-

Grillad Entrecôte från Ugglarp 5+ med bakad spetskål & körbärstomater, rödvinssås

395:-

Hängmörad Entrecôte från Hereford, ekologiskt kött från frigående kor uppväxta på gräs, serveras med hemgjorda pommes och bearnaise

525:-

Wallenbergare med potatispuré, skirat smör, ärtor & lingon

195:-

 

Svamp & Grönt

Bakad Blomkål serveras med jordärtsskockspuré, stekt ostronskivling, bellaverde, honungsrostat bovete (vegansk)

195:-

Dessert

Mjölkchoklad Pannacotta med Vinbärssorbet

109:-

Hallon & Lakrits – Hallonsorbet, Lakritssås och färska bär

109:-

Mini Brüle 59:-

En kula hemgjord glass eller sorbet 35:-

Chokladtryffel från Chocolatte till Kaffet 35:-

Cheese Lovers

 

Ostplanka med 3 olika ostar, kökets hembakade sesam-knäcke & hemgjord marmelad

145:-

Boka bord

042 - 44 99 000
info@anjohbg.se

 

Hitta hit

Bruksgatan 19
252 23 Helsingborg

Happenings....

Spansk AW Måndag den 25 Mars kl. 17:00-19:00, mer info kommer snart!

 

Piemonte-Provning Torsdag den 28 Mars kl18:00

Mussel-Tisdag 19 Mars

Mussel-Tisdag 16 April

 

 

Öppettider

Mån - Tor  17.00 - 22.00

Fredag  16.00 - sent

Lördag   12.00 - sent

Sön - Stängt

 

 

Business Lunch

För offert mail till info@anjohbg.se

 

Är du intresserad av att få vara med i vår VIP-club? Där skickar vi ut erbjuande som gäller just DIG!

Copyright 2017 © AnJo Wine & Dine Helsingborg

Sidan är producerad av