À la carte
Sött, salt, starkt, gott!
Vår meny är noga komponerad för att passa alla. Vi lagar fisk, skaldjur, kött och vegetariskt!

OYSTERS
OSTRON MIGNONETTE 40.- PCS
OYSTERS MIGNONETTE
OSTRON VIRGIN MARY 40.- PCS
OYSTER WITH TOMATOES & SPICES
OSTRON BLOODY MARY MED BELVEDERE VODKA 65:- PCS
OYSTER WITH TOMATOES, SPICES & BELVEDERE VODKA
OSTRON ANJO’S WHISKYSÅS 40.- PCS
OYSTER WITH WHISKEY SAUCE
OSTRON PONZU 40:- PCS
OYSTER WITH PONZU
***
3 X PANKOFRITERADE OSTRON & SOJA-MAJO 145.-
3 PCS PANKO FRIED OYSTERS WITH SOYA-MAJO
3 X PARMESAN & KORIANDER GRATINERAD OSTRON 145.-
3 PCS PARMESAN & CORIANDER GRATINATED OYSTERS
3 X VITLÖK & GRUYÈRE GRATINERADE OSTRON 145.-
3 PCS GRUYÈRE & GARLIC GRATINATED OYSTERS
***
OSTRON SPECIAL 260.-
2 X OSTRON MED MIGNONETTE, 2 X VITLÖKS GRATINERADE OSTRON, 2 X PANKO OSTRON
6 PCS MIXED OYSTERS
A great START
PILGRIMSMUSSLA MED GALANGAL & SMETANA
BUTTER-FRIED SCALLOP WITH GALANGAL & SOUR CREAM
165.-
TYSK VIT SPARRIS, ROSTADE HASSELNÖTTER & BRYNT SMÖREMULSION (LÅT OSS VETA OM DU ÖNSKAR DENNA VEGANSK)
DUTCH WHITE ASPARAGUS, HAZELNUTS & BROWNED BUTTER EMULSION (PLEASE LET US KNOW IF YOU LIKE THIS VEGAN)
155.-
ANJO’S GUBBRÖRA PÅ FILMJÖLKSBRÖD, SILL, RÖDLÖK, DILL, POCHERAT ÄGG, CREME FRAICHE
HASH WITH HERRING, DILL, ONION, POACHED EGG, SOUR CREAM
145.-
PELLE JANSSON GOES TARTAR PÅ HÄNGMÖRAD RÅ OXFILÉ, LÖJROM, ISAD SCHALOTTENLÖK, CREME FRAICHE, SVARVAD POTATIS & RÅ ÄGGULA
STEAK TARTAR, WHITEFISH ROE, SHALLOTS, CREME FRAICHE, TURNED POTATOES & YOLK
185.-
HÄLLSTEKT CARPACCIO PÅ OXFILÉ
RAMSLÖKSPESTO, SEMIBAKADE KÖRSBÄRTOMATER & RIVEN PARMESAN, ROSTADE SOLROSFRÖN
BEEF CARPACCIO, RAMSON PESTO, BAKED TOMATOES, PARMESAN SUNFLOWER SEEDS
155.-
FISH & Seafood
SMÖRSTEKT UERFILÉ
FÄRSK POTATIS, ISAD RÄDISA, SAUTERADE VÅRIGA GRÖNSAKER, VITTVINSSÅS & RIVEN PEPPARROT
REDFISH WITH FRESH POTATOES, RADISH, SPRING PRIMES, WHITE WINE SAUCE & HORSERADISH
345.-
ANJO´S BLÅMUSSLOR 1/2 KG
PERSILJA, VITLÖK, SMÖR, VATTENKRASSE, GRILLAT VITLÖKSBRÖD & GRILLAD CITRON
MUSSELS 1/2KG – BUTTER – PARSLEY – GARLIC – BREAD & LEMON
189.-
SALADS & vegetables SIDES
HEMGJORDA POMMES & AIOLI – HOMEMADE FRIES WITH AIOLI
55.-
GRÖNKÅLSSALLAD MED CITRONETTE – KALE SALAD WITH LEMON
45.-
GRÖNA OLIVER – GREEN OLIVES
45.-
Lacto-VEGETARIAN
SMÖRBAKAD SPETSKÅL & GRILLAD PORTABELLO
BLOMKÅLSPURÉ, PICKLAD ROMANESCO, KRISPIG KAPRIS & SOTAD LÖKSÅS
BAKED CABBAGE, GRILLED PORTABELLO, CAULIFLOWER PURÉ, ROMANESCO, CAPRI & SMOKED ONION SAUCE
275.-
Butchers Choice
NATTBAKAD GRISSIDA
SMÖRBAKAD SPETSKÅL, BLOMKÅLSPURÉ, PICKLAD ROMANESCO, KRISPIG KAPRIS & SOTAD LÖKSÅS
SLOW COOKED PORK BELLY, CAULIFLOWER PURÉ, ROMANESCO, CAPRI & SMOKED ONION SAUCE
285.-
STEAK & FRITES
SERVERAS MED HEMGJORDA POMMES, BAKADE TOMATER, BEARNAISESÅS & RÖDVINSSÅS
* GRILLAD ENTRECÔTE, MARMORERINGKLASS 3+
PRIME RIB 325.-
* GRILLAD ANGUS RYGGBIFF MED KAPPA FRÅN SPANIEN
SIRLOIN FROM SPAIN 595.-
* GRILLAD UMI RYGGBIFF MED KAPPA FRÅN URUGUAY
SIRLOIN FRÅN URUGUAY 395.-

DESSERT… SHARING IS (NOT ALWAYS) CARING
ANJO’S GINO
HALLON, BJÖRNBÄR, BANAN, VITCHOKLAD & VANILJGLASS
RASPBERRIES, BLACKBERRIES, BANANA, WHITE CHOCOLATE & VANILLA ICE CREAM
79:-
MINI BRÜLE 59.-
EN KULA HEMGJORD GLASS & SORBET
Homemade ice cream or sorbet
55.-
CHOKLADTRYFFEL, mums till kaffet
45.-
VILL DU BLI EN I VÅRT TEAM ?
Just nu behöver vi utöka vårt team med kockar. Skicka ett personligt brev om varför just du skulle passa i vårt team på AnJo.
Märk ditt mail med KÖKET på AnJo
e-mail: info@anjohbg.se
Vi söker även läringar till matsalen & till köket.
Märk ditt mail med LÄRLING på AnJo
e-mail: info@anjohbg.se
ÖPPETTIDER
Måndag - Torsdag från 18.00
Fredag - Lördag från 17.00
Sön - Stängt
Copyright 2017 © AnJo Wine & Dine Helsingborg