Välj en sida

À la carte

Sött, salt, starkt, gott!

Vår meny är noga komponerad för att passa alla. Vi lagar fisk, skaldjur, kött och vegetariskt!

Oysters of the day with mignonette                                  35:- pcs

2 Oysters of the day with 1 glas Ruinart Brut                    189:-

2 Oysters of the day with 1 glas non-alcoholic sparkling   110:-

Cheese platter with sesam crisp & marmalade                125:-

Ostplanka med 3 sorters ostar med kökets hembakade sesamknäcke
& hemgjorda marmelader

AntiPasti

with 3 x charcuterie, 3 x cheese, olives & bread               149:-

3 charkuterier, 3 ostar,  marmelad, oliver, bröd & olivolja

Vitello tonnatoVeal & tuna with kalamata olives, pine nuts, capers & parmesan 

Kalv & tonfisk med kalamata oliver, pinjenötter, kapris & parmesan

135:-

Beef Carpaccio with truffle aioli, roasted Marcona almonds &  Gruyère 

Hällstekt oxcarpaccio med tryffelaioli, rostade Marconamandlar & Gruyère

115:-

Butter fried Scallops with ginger-chili sauce, Crème Fraiche & Rocket salad 135:-

Smörstekta pilgrimsmusslor med ingefära-chili sås, crème fraiche & ruccola

135:-

Something Between

Herring form Norrøna

with new potatoes, sour cremé, browned butter & egg 

“Sillatallrik” Matjessill från Norrøna med färsk potatis, gräddfil, brynt smör & ägg från frigående skånska höns (matkooperativet)

125:-

Chèvre Toast salad with beetroth, walnuts, honey, pear 

Chèvre Toast sallad med rödbetor, valnötter, honung, päron

 169:-

Moules parsley & garlic with garlic bread    

Blåmusslor med persilja & vitlök, 149:-grillat vitlöksbröd

149:-

 

Cheese platter with sesam crisp & marmalade

Ostplanka, 3 sorters ostar, sesamknäcke & hemgjorda marmelader

125:-

AntiPasti 3 x charcuterie, 3 x cheese, garlic bread

Antipasti 3 charkuterier & 3 ostar med goda tillbehör & vitlöksbröd

 149:-

Dover sole with Champagne-sauce, rout roe, asparagus & new potatoes 279:-

Rödtunga med champagne-sås, forellrom, sparris, örtsallad & färskpotatis

Pappardelle with shrimps, moules, chili & garlic, grilled lemon 195:-

Pappardelle med räkor, musslor, chili & vitlök, grillad citron, dill   

Grilled Plaice with new potatoes, browned butter, mushrooms & horseradish 295:-

Helstekt Spätta med brynt smör, smörstekta champinjoner & riven pepparrot, färskpotatis    

Önskar ni äta skaldjursfat hos oss går det bra om man förbokar dessa minst 2 vardagar innan. 895:- per kuvert

 

Grilled Entrecôte from Skåne with braised onion, chipotle creme, 295:-
fried new potatoes & tomato salad

Grillad Entrecôte från Skåne med bräserad lök, chipotle- kräm, friterad färskpotatis, 
lök & tomatsallad

Veal with Gremolata Risoni, oyster mushrooms, baked tomatoe, grilled lemon 279:-

Lågtempererad Kalv med Gremoulata Risoni med spenat, ostronskivling, bakad tomat & citron

Pappardelle with meatballs in tomatoe sause, parmesan & thyme 195:-

Pappardelle med köttbullar & mustig tomatsås, riven parmesan & timjan

Pappardelle with oyster mushrooms in tomatoe sause, parmesan & thyme 189:-

Pappardelle med ostronskivling & mustig tomatsås med riven parmesan & timjan

Cheese with sesame Crisp & Marmelade
Ostplanka med 3 olika ostar, kökets hembakade sesam-knäcke & hemgjorda marmelader

125:-

 

Chocolate Bavaroise, salt caramel, peanuts crunch & raspberry sorbet 95:-

Chokladbavaroise, salt karamell, jordnötscrunch & hallonsorbet

 

AnJo´s Mini Brülee    59:-

 

 

Strawberry from Sweden with elderflower & with vanilla ice cream 109:-

Svenska Jordgubbar med fläder & vaniljglass

Selection of chocolate petit fours – Chokladpraliner           20:-pcs

 

Boka bord

042 - 44 99 000
info@anjohbg.se

 

Hitta hit

Bruksgatan 19
252 23 Helsingborg

Ruinart Monday

25 Juni till den 30 Juli

Ruinart Brut 99:- glas / 650:- flaska

Dinner with Jonas

Måndag 23 Juli kl 18:00

För mer information maila till info@anjohbg.se

 

 

 

 

Öppettider

Mån - Lör   12.00 - sent

Sön - Stängt

 

Business Lunch

För offert mail till info@anjohbg.se

 

Copyright 2017 © AnJo Wine & Dine Helsingborg

Sidan är producerad av