Välj en sida

À la carte

Sött, salt, starkt, gott!

Vår meny är noga komponerad för att passa alla. Vi lagar fisk, skaldjur, kött och vegetariskt!

Oyster of the day
Dagens Ostron med Ponzusås & Mignonette 

Daily price/dagspris

Oyster of the day with Trout Roe
Dagens Ostron med Ponzusås & Mignonette, Forellrom

Daily price/dagspris

 

Organic Caviar
Ekologisk störkaviar från Grenada med husets tillbehör

595:-

Cheese with sesame crisp & marmalade 

Ostar med kökets sesam-knäcke & Marmelad 

          45:- stk / piece

AntiPasti 
3 charkuterier, 3 ostar & marmelad, oliver, bröd & olivolja

169:-

 Escargot á la Jean-Louis 

Sniglar på Jean-Louise recept

119:-

Deer Carpaccio with hazelnut mayonnaise,
sea buckthorn & Gruyere
Hällstekt hjortcarpaccio med rostad hasselnötmajonäs,
havtorn & Gruyere

135:-

3 x Beef Tartar (Classic – Beef & Bearnaise – Asian)
3 x Biff Tartar (Klassisk – Biff & Bea – Asiatisk)

159:-

 

Risotto with Cauliflower, Truffle & Parmesan
Risotto med rostad blomkål, hyvlad blomkål, tryffel & parmesan

125:-

Red Shrimp in chili with Jalapeno salsa
Argentinsk Rödräka stekt i chiliolja med Jalapenosalsa

55:-/pcs

 

 

 

 

 

Vegetarian & Pasta

Roasted Cauliflower foam, mushrooms, pumkin & honey buckwheat
Rostat blomkålsskum med smörstekt Hällestad svamp, syrad svartrot, pumpa & honungsrostat bovete

179:-

Home made Pasta with Veal Quenelles in Tomato sause & Parmesan Hemgjord Pasta med kalvfrikadeller i mustig tomatssås, salvia & parmesan                                  

189:-

Pike-Perch with Lobster hollandaise, Salsify, Trout Roe & Amandin potatoes
Gös från Ringsjön med Hummerhollandaise, svartrot, forellrom & Amandine potatis

 315:-

 

Monkfish & Clam Chowder
Marulk med mustig musselgryta på sidfläsk, potatis, rökta blåmusslor

285:-

 

 

Sea food Menu

– Smoked Mussels in Tomato sauce with bread

– Red Shrimps in chili with jalapeno salsa

– 1/2 Lobster, Oysters, Crab claw, Shrimps & Aioli

Skaldjursmeny

– Rökta blåmusslor i tomatsås och bröd

Rödräka stekt i chiliolja och jalapenosalsa

1/2 Hummer, Ostron, Krabbklo, Räkor & Aioli

 795:-

Förbeställ gärna! (så att vi är säkra på att det inte har tagit slut när ni kommer)

Butchers Cut with braised cabbage,
Jerusalem artichoke & truffle veluté
Slaktarstek med jordärtsskocka bräserad kål, persiljerotspuré & tryffelveluté 

255:-

 

 

 

Wild Duck breast with potato fondant, fried chicken skin & red wine sause with redcurrant
Bröst på Vildand med potatisfondant, rostad romanesco, friterat kycklingskin, rödvinssås med röda vinbär.

275:-

MENU Di CASA

TODAYS SPECIALS AT ANJO’s

Se tavla eller fråga din servitör/servitris / Ask your waiter for more information
ALLA RÄTTER KAN OCKSÅ BESTÄLLAS SEPARAT

 

For Cheese lovers 
Camembert Brüle with cloudberry sorbet

För Ostälskare 
Camembert Brüle med Hjortronsorbet

125:- 

Cheese with sesame Crisp & Marmelade 
Ost med kökets sesam-knäcke & marmelad

 

 

45:- stk /piece

 

Chocolate & Dulche Ganache with Vanilla ice cream
Choklad & Dulche Ganache, rostad Vit choklad & Vaniljglass

 

115:-

 

Selection of chocolate petit fours
Chokladpraliner

 

40:- / 2 piece

 ”Lemon Tart” with Italian meringue & Lemon-yoghurt ice cream
” Citron Tart” med Italiensk Maräng & Citron-yoghurtglass

95:-

Boka bord

042 - 44 99 000
info@anjohbg.se

Hitta hit

Bruksgatan 19
252 23 Helsingborg

Öppettider

Mån   18.00 - sent
Tis   Stängt
Ons   18.00 - sent
Tors   18.00 - sent
Fre-lör   12.00 - sent
Sön   14.00 - 20.00

 

Business Lunch

För offert mail till info@anjohbg.se

 

Copyright 2017 © AnJo Wine & Dine Helsingborg

Sidan är producerad av