À la carte

Sött, salt, starkt, gott!

Vår meny är noga komponerad för att passa alla. Vi lagar fisk, skaldjur, kött och vegetariskt!

OYSTERS

OSTRON MIGNONETTE 40.- PCS

OYSTERS MIGNONETTE

OSTRON VIRGIN MARY 40.- PCS

OYSTER WITH TOMATOES & SPICES

OSTRON BLOODY MARY MED BELVEDERE VODKA 65:- PCS 

OYSTER WITH TOMATOES, SPICES & 1 CL BELVEDERE VODKA

OSTRON HENDRICKS & TONIC 50.- PCS

OYSTER WITH TONIC CUCUMBER & 1 CL HENDRICKS GIN

OSTRON ANJO’S WHISKYSÅS 40.- PCS

OYSTER WITH WHISKEY SAUCE

OSTRON PONZU 40:- PCS

OYSTER WITH PONZU

***

3 X PANKOFRITERADE OSTRON & SOJA-MAJO 155.-

3 PCS PANKO FRIED OYSTERS WITH SOYA-MAJO

3 X PARMESAN & KORIANDER GRATINERAD OSTRON 155.-

3 PCS PARMESAN & CORIANDER GRATINATED OYSTERS

3 X VITLÖK & GRUYÈRE GRATINERADE OSTRON 155.-

3 PCS GRUYÈRE & GARLIC GRATINATED OYSTERS

***

OSTRON SPECIAL 260.-

2 X OSTRON MED MIGNONETTE, 2 X VITLÖKS GRATINERADE OSTRON, 2 X PANKO OSTRON

6 PCS MIXED OYSTERS

8 OSTRON MIGNONETTE & 1/2 FLASKA CHAMPAGNE DIEBOLT-VALLOIS BDB 795.-

8 OYSTERS MIGNONETTE & 1/2 BOTTLE CHAMPAGNE DIEBOLT-VALLOIS BDB

OSTRON & KAVIAR 995.-

6 OSTRON, 10 GRAM KAVIAR & 1/2 FLASKA CHAMPAGNE DIEBOLT-VALLOIS BDB

6 OYSTERS, 10G CAVIAR & 1/2 BOTTLE CHAMPAGNE DIEBOLT-VALLOIS BDB

A great START

 

HJORT & HAVTORN

HÄLLSTEKT HJORTCARPACCIO, PICKLADE HAVTORN, ROSTADE HASSELNÖTTER, BRYNT HASSELNÖTSEMULSION, VESTERHAVSOST & OSTRONSKIVLING

VENISON CARPACCIO, SEA ​​BUCKTHORN, HAZELNUTS, CHEESE

RÅBIFF PÅ KOSSA & KONFITERAD ROTSELLERI 185.-

PARMESANCHIPS, KONFITERAD ÄGGULA, SYRAD STEKLÖK, ROSTADE CASHEWNÖTTER, DIJONÄS, SCHALOTTENLÖK & KRASSE

STEAK TARTAR, CASHEWNUTS, DIJON, SHALLOTS, CONFIT YOLK & PICKELS RED ONION

SERRANO & JORDÄRTSKOCKA 155.-

ÖRTBAKADE TOMATER, KAPRIS, OLIVER, FÄRSKOST & GRILLAD FOCACCIA

CRISPY JERUSALEM ARTICHOKE, BAKED TOMATOES, CAPRI, OLIVES & GRILLED FOCACCIA

MISOGRAVAD LAX PÅ RISPAPPER 155.-

SOJAMAJONÄS, TÅNGKAVIAR, AVOKADO, SESAMFRÖ, GRÖNKÅL & CHILIMOROT (GÅR ATT BESTÄLLA UTAN LAX 135.-)

MISO SALMON ON RICE PAPER, SOYA MAYONNAISE, SEAWEED CAVIAR, AVOCADO, SESAME SEEDS, KALE & SPICY CARROTS

(CAN BE ORDERED WITHOUT SALMON)

HUMMERBISQUE 185.-

POCHERAT ÄGG ÖRTSLUNGAD PILGRIMSMUSSLA, SMÖRGÅSKRASSE

LOBSTER BISQUE, POACHED EGG, HERB SCALLOP & CRESS

FISH & Seafood

 

TORSKRYGG 365.-

VARIATION PÅ BETOR, SALTROSTAD MANDEL, BRYNT SMÖR, CITRONOLJA

BUTTER BAKED COD FILLET, VARIETY OF BEETS, SALT-ROASTED ALMONDS, BROWNED BUTTER & LEMON OIL

ANJO´S BLÅMUSSLOR – PERSILJA – VITLÖK – SMÖR – GRILLAD CITRON – VITLÖKSBRÖD  1/2kg 219.-

MUSSELS, BUTTER, PARSLEY, GARLIC, BREAD & LEMON

VEGETARIAN

KUNGSMUSSLING 265.-

POLENTA MED KNAPERSTEKT OSTRONSKIVLING, CITRONOLJA, SYRAD RÖDLÖK, SALVIA & JORDÄRTSKOCKA

KING OYSTER WITH MUSHROOMS POLENTA, LEMON OIL, PICKLED RED ONION, SALVIA & JERUSALEM ARTICHOKE

Salads & Sides

HEMGJORDA POMMES & AIOLI 55.- 

GRÖNKÅLSSALLAD MED CITRONETTE 55.- 

GRÖNA OLIVER 45.-

3 SKIVOR VITLÖKSBRÖD MED PARMESAN 65.-

HUSETS WALLENBERGARE 255.-

NYMALD KALVFILÉ RULLAS I STRÖBRÖD OCH SERVERAS MED POTATISMOS, LINGON, GURKA & BRYNT SMÖR 

WALLENBERGARE, LIKE A BIG SWEDISH MEAT-BALL OF VEAL, HOMEMADE MASHED POTATOES, LINGONBERRIES, CUCUMBER AND BROWNED BUTTER

NATTBAKAT LAMMLÄGG 295.-

POLENTA MED KNAPERSTEKT OSTRONSKIVLING, LAMMSKY & PICKLAD STEKLÖK

NIGHT-BAKED LEG OF LAMB WITH POLENTA WITH CRISPY OYSTER SLICES, GRAVY & PICKLED ONIONS

STEAK & Frites

SERVERAS MED HEMGJORDA POMMES, BAKADE TOMATER, BEARNAISESÅS & RÖDVINSSÅS

HOME-MADE FRIES WITH BAKED TOMATOES, BEARNAISE SAUCE & RED WINE SAUCE

GRILLAD ENTRECÔTE, MARMORERINGKLASS 3+, 355.-  

HÄR KAN DU VÄLJA STEKGRAD: BÄST, MEDIUM ELLER WELLDONE

PRIME RIB

TRANCHERAD RYGGBIFF MED KAPPA FRÅN URUGUAY 395.-

HÄR KAN DU VÄLJA STEKGRAD: BÄST

SIRLOIN

 

DESSERT… SHARING IS (NOT ALWAYS) CARING

GINO 89.-

MINI – Crème brûlée 65.-

OSTBRICKA MED HEMGJORD MARMELAD & KNÄCKEBRÖD 165.-

EN KULA HEMGJORD GLASS & SORBET 55.-

BOKA BORD

042 - 44 99 000
info@anjohbg.se

 

HITTA HIT

Bruksgatan 19
252 23 Helsingborg

VILL DU BLI EN I VÅRT TEAM ?

Just nu behöver vi utöka vårt team med kockar. Skicka ett personligt brev om varför just du skulle passa i vårt team på AnJo.

Märk ditt mail med KÖKET på AnJo
e-mail: info@anjohbg.se

Vi söker även läringar till matsalen & till köket. 
Märk ditt mail med LÄRLING på AnJo

e-mail: info@anjohbg.se

ÖPPETTIDER

Måndag - Torsdag från 18.00

Fredag - Lördag från 17.00

Sön - Stängt

Obs!
Semester-stängt den 8-22 Januari 

 

Copyright 2017 © AnJo Wine & Dine Helsingborg

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.