À la carte

Sött, salt, starkt, gott!

Vår meny är noga komponerad för att passa alla. Vi lagar fisk, skaldjur, kött och veganskt!

 

OYSTERS

OSTRON MIGNONETTE 35:- pcs

Oysters mignonette

OSTRON FORELLROM 55:- pcs

Oyster with trout roe

OSTRON ANJO’S WHISKYSÅS 35:- pcs

Oyster with whiskey sauce

Ostron Ponzu 35:- pcs

Oyster with ponzu

OSTRON SPECIAL 250:-

2 x ostron med mignonette, 2 x gratinerade ostron, 2 x panko ostron

PANKOFRITERADE OSTRON & SOJA-MAJO 145:-

3 pcs Panko fried Oysters with soya-mayo

GRATINERAD OSTRON 145:-

3 pcs Swedish mountain cheese & garlic gratinated Oysters

or

3 pcs Parmesan & coriander gratinated Oysters

CHAMPAGNE Darling!?!

 

8 OSTRON MIGNONETTE & 1/2 flaska Ruinart Brut Champagne

8 Oysters mignonette & 1/2 bottle Champagne Ruinart Brut

695:-

2 OSTRON MIGNONETTE & 1 GLAS ALKOHOLFRITT BUBBEL

2 Oysters mignonette & 1 glas Bubbles non-alcoholic

150:-

HUSETS KAVIAR MED BLINIS & CRÈME FRAÎCHE

Caviar with Blinis & crème fraîche

DAGSPRIS / DAILY PRICE

A great START!

CARPACCIO PÅ HJORT

ROSTAD HASSELNÖTS-MAJO, OSTRONSKIVLING, ROSTADE HASSELNÖTTER, PICKLADE HAVTORN & SKÅNSK ALPOST

Deer Carpaccio – hazelnuts mayo – roasted hazelnuts – oyster mushroom – pickled sea ​​buckthorn – swedish cheese

145:-

ANKLEVERMOUSSE PÅ ROSTAT SURDEGSBRÖD MED FIKON -& VINBÄRSMARMELAD

Duck liver – Sourdough bread – Figs & Cranberry jam

235:-

TARTAR PÅ HÄNGMÖRAD OXFILÉ

VÄSTERBOTTENOSTKRÄM, SOCKRADE LINGON, JORDÄRTSKOCKSCHIPS & RÖDLÖK

Beef tartar – swedish cheese dip – lingonberry – jerusalem articoke – red onion

165:-

LJUMMEN VIT SPARRIS

RAMSLÖKSKRÄM, PÄREBO & GRANATÄPPLE

(VEGANSK)

White asparagus with spring onion cream, potato crisp & pomegranate apple

135:-

ANTIPASTI CHARKUTERIER & OSTAR

SERVERAS MED HEMKOKT MARMELAD, OLIVER, CORNICHONS, FRÖKNÄCKE  & GRILLAD VITLÖKSBRÖD

Mixed charcuterie – cheeses – garlic bread – home made jam – olives – cornichons

189:-

FISH

SMÖRSTEKT ÖRING & FORELLROM

VIT SPARRIS, SMÖRAD MUSSELSÅS & SYRAD GURKA

Butter fried Char with trout roe, white asparagus & pickled cucumber, mussels sauce

295:-

 

ANJO´S BLÅMUSSLOR 1/2 KG

PERSILJA, VITLÖK, SMÖR & GRILLAD VITLÖKSBRÖD

AnJo’s Mussels 1/2kg – butter – parsley – garlic – garlic bread

189:-

 

 HEMGJORDA POMMES & AIOLI

Homemade fries with aioli

45:-

 

KIDS MENU

 Alternativt halvportion av utvalda rätter

 1/2 priset

MEAT

 

LÅGTEMPERERAT SVENSKT HÖSTLAMM

 POTATISCANNELLONI MED SMAK AV ROSTAD VITLÖK, CONFITERADE ROMANTIKA TOMATER, FETAOST 

 Low-Temperated lamb – potatoe cannelloni with roasted garlic, baked tomatoes & feta cheese

285:-

 

 

STEAK FRITES

SERVERAS MED HEMGJORDA POMMES, BEARNAISESÅS & BAKADE TOMATER

With home-made fries, Bearnaise sauce & baked tomatoes

Choose your meat

ENTRECÔTE, MARMORERINGKLASS 3+  325:-

HÄNGMÖRAD RYGGBIFF, MARMORERINGSKLASS 5+  545:-

 

RAGU PÅ BELUGALINSER

 

BAKADE BETOR, OSTRONSKIVLING, ÖRT- & CITRONKRÄM (VEGANSK)

Baked beetroot, stew with black beluga lentils, oyster mushrooms, herb- & lemon dip

245:-

 

 

DESSERT

 

CHOKLAD & BJÖRNBÄR 109:-

 

Chokladkaka – björnbär – björnbärssorbet – havssalt

Chocolate cake – blueberry, blueberry sorbet – sea salt

 

PASSIONSFRUKT & KARAMELL 109:-

Karamellmouse – passionsfruktsglass – hallon 

Caramel mousse – passion fruit ice cream – raspberry

 

MINI BRÜLE 59:-

 

EN KULA HEMGJORD GLASS ELLER SORBET

 

Homemade ice cream or sorbet 

35:-

 

CHOKLADTRYFFEL TILL KAFFE

45:-

 

CHEESE LOVERS

Ostar från Stafva gård på Gotland & hemkokt marmelad 65:- pcs

Vit – Blå – Ockra

Ostbricka med blandade ostar 165:-

 

BOKA BORD

042 - 44 99 000
info@anjohbg.se

 

HITTA HIT

Bruksgatan 19
252 23 Helsingborg

UPCOMING EVENTS... !

HUMMER & BUBBEL
Nu är det dags för alla hummer-älskar att få något att se fram emot!
Lördagen den 1 Maj erbjuder vi 1/2 hummer med brynt smörkräm för 150:- mellan kl.13:00-16:00.

Ring oss för att säkra er plats 🙂

 

ÖPPETTIDER

UNDER PANDEMIN

Mån - Lör  17.00 - 20.00

Sön - Stängt

Öppet på Påskdagen 14.00-20.00

Vi håller stängt måndag 5 april (annandag påsk)

 

 

Copyright 2017 © AnJo Wine & Dine Helsingborg

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.