Bistro Menu & a la Carte
Sött, salt, starkt, gott!
Vår meny är noga komponerad för att passa alla. Vi lagar fisk, skaldjur, kött och vegetariskt!

OYSTERS
OSTRON MIGNONETTE 40.- PCS
OYSTERS MIGNONETTE
OSTRON VIRGIN MARY 40.- PCS
OYSTER WITH TOMATOES & SPICES
OSTRON BLOODY MARY MED BELVEDERE VODKA 65:- PCS
OYSTER WITH TOMATOES, SPICES & 1 CL BELVEDERE VODKA
OSTRON HENDRICKS & TONIC 50.- PCS
OYSTER WITH TONIC CUCUMBER & 1 CL HENDRICKS GIN
OSTRON ANJO’S WHISKYSÅS 40.- PCS
OYSTER WITH WHISKEY SAUCE
OSTRON PONZU 40:- PCS
OYSTER WITH PONZU
***
3 X PANKOFRITERADE OSTRON & SOJA-MAJO 155.-
3 PCS PANKO FRIED OYSTERS WITH SOYA-MAJO
3 X PARMESAN & KORIANDER GRATINERAD OSTRON 155.-
3 PCS PARMESAN & CORIANDER GRATINATED OYSTERS
3 X VITLÖK & GRUYÈRE GRATINERADE OSTRON 155.-
3 PCS GRUYÈRE & GARLIC GRATINATED OYSTERS
***
OSTRON SPECIAL 260.-
2 X OSTRON MED MIGNONETTE, 2 X VITLÖKS GRATINERADE OSTRON, 2 X PANKO OSTRON
6 PCS MIXED OYSTERS
8 OSTRON MIGNONETTE & 1/2 FLASKA CHAMPAGNE Andre Clouet 795.-
8 OYSTERS MIGNONETTE & 1/2 BOTTLE CHAMPAGNE Andre clouet
OSTRON & KAVIAR 995.-
6 OSTRON, 10 GRAM KAVIAR & 1/2 FLASKA Andre Clouet
6 OYSTERS, 10G CAVIAR & 1/2 BOTTLE CHAMPAGNE Andre clouet
Snacks
ANJO’S OST & CHARK – LILLA 200.-, STORA 300.-
OLIVER 55.-
MACONA MANDEL 55.-
BOQUERONES 75.-
VITLÖKSBRÖD MED PAREMSAN 55.-
Starters
BRIOCHE TOAST & LÖJROM med KLASSISKA TILLBEHÖR 195.-
CARPACCIO PÅ OXFILÉ, OSTRONSKIVLING, HASSELNÖTSEMULSION, GRUYERE & ÄRTSKOTT 145.-
ZUCCHINI, ROSTAT BOVETE, CITRONÄS, PARMESAN, GRILLAD CITRON 135.-
Main courses
STEAK & FRITES 385.-
HEMGJORDA POMMES, RÖDVINSSÅS & BEARNEAISE
PRIME RIB – CHOOSE BEST, MEDIUM OR WELLDONE
MARULK 380.-
HAVSKRÄFTSKROKETT, GRÖNKÅL, SÅS PÅ RÖKTA MARULKSBEN
MONKFISH – CROQUETTE – KALE
ROTSELLERI 250.-
RÖKT SMÖRSÅS, BRYSSELKÅLSTOPPAR, BOVETE, GRÄSLÖKSOLJA, SKUM PÅ ROTSELLERI
CELERIAC – SMOKED BUTTER SAUCE – BRUSSELS -BUCKWHEAT – CHIVE OIL
ANJO’S BLÅMUSSLOR & POMMES 265.-
VITLÖKSBRÖD, GRILLAD CITRON & AIOLI
MUSSELS & FRIES – HERBS, BUTTER & GARLIC
Dessert
MINI BRÛLE 55.-
CHOKLADTRYFFLAR 55.-
EN KULA GLASS ELLER SORBET 55.-
FRENCH TOAST MED KANELGLASS & NÖTCHOKLADSÅS 85.-
VILL DU BLI EN I VÅRT TEAM ?
Just nu behöver vi utöka vårt team med kockar. Skicka ett personligt brev om varför just du skulle passa i vårt team på AnJo.
Märk ditt mail med KÖKET på AnJo
e-mail: info@anjohbg.se
Vi söker även läringar till matsalen & till köket.
Märk ditt mail med LÄRLING på AnJo
e-mail: info@anjohbg.se
ÖPPETTIDER
Måndag - Lördag från 18.00
Sön - Stängt (undantag för nyårsafton)
Stängt: 24 & 25 December
Stängt: 1 Januari samt semsterstängt den
7-24 Januari 2024
Copyright 2017 © AnJo Wine & Dine Helsingborg