TAKE AWAY & HEMKÖRNING kl.16:00-20:00
RING GÄRNA IN ER BESTÄLLNING I GOD TID & GLÖM INTE MEDDELA EVENTUELLA ALLERGIER!
Så här fungerar det:
BESTÄLLA ER MAT GENOM ATT SLÅ OSS EN SIGNAL
PÅ 042-44 99 000
Swisha in er betalning till 123 075 2907
Take Away kan betalas på plats med kort eller kontant.
HEMKÖRNINGSAVGIFT 80:- inom Helsingborg
(Med reservation för ändringar i menyn. Meddela oss om allergier vid er beställning.)
À la carte
OSTRON SÅ KLART!
FÄRSKA OSTRON MED CITRON – MIGNONETTE/ PONZU/ WHISKYSÅS
3 STYCK – 90:-
6 STYCK – 165:-
OSTRON MED SKÅNSK ALPOST & VITLÖK – GRATINERA HEMMA I UGN
6 STYCK – 180:-
12 STYCK – 325:-
A GREAT START
SVENSK LÖJROM & BLINIER 235:-
TARTAR PÅ HÄNGMÖRAD OXFILÉ, VÄSTERBOTTENOSTKRÄM, SOCKRADE LINGON, JORDÄRTSKOCKSCHIPS & RÖDLÖK 155:-
CARPACCIO PÅ HJORT, ROSTAD HASSELNÖTS-MAJO, OSTRONSKIVLING, ROSTADE HASSELNÖTTER, PICKLADE HAVTORN & GRUYÈRE 135:-
ANTIPASTI CHARKUTERIER & OSTAR, SERVERAS MED HEMKOKT MARMELAD, OLIVER, CORNICHONS, FRÖKNÄCKE & GRILLAD VITLÖKSBRÖD 179:-
MAIN COURSE
ANJO´S BLÅMUSSLOR 1/2 KG, PERSILJA, VITLÖK, SMÖR & GRILLAD VITLÖKSBRÖD 155:-
RAGU PÅ BELUGALINSER, BAKADE BETOR, OSTRONSKIVLING, ÖRT- & CITRONKRÄM (VEGANSK) 235:-
SMÖRSTEKT RÖDING, BAKAD FÄNKÅL, POTATIS & ROTSELLERIPURÉ, ÖRTMARINERADE BLÅMUSSLOR, DILLCRUDITÉ 285:-
GRILLAD ENTRECÔTE 3+ FRÅN UGGLARP MED ROSTAD POTATIS, BAKADE TOMATER OCH RÖDVINSSÅS 295:-
EXTRA OPTIONS
HEMGJORDA POMMES & AIOLI 45:-
TOMAT & LÖKSALLAD 45:-
DESSERT
MINI BRÜLE 55:-
HEMGJORD CHOKLADTRYFFEL 45:-
OSTAR SERVERAS MED HEMGJORD MARMELAD & VÅRT GODA SESAM-KNÄCKE 145:-



Veckans 100-Lapp 18-23 Januari 2021
Fisksoppa med räkor & blåmusslor
100:-
3 -Rättersmeny från Havet 595:-
Svensk löjrom & Blinis serverad med Creme frâiche – rödlök
* * *
Smörstekt Röding med potatis & rotselleripuré, fänkål, örtmarinerad blåmusslor & dillcrudité
* * *
Chokladmousse – kanderade nötter – bär
3-Rättersmeny från Land 495:-
Carpaccio på Hjort med rostad hasselnöts-majo, ostronskivling, havtorn & skånsk alpost
* * *
Lågtempererad Vildand med krispiga Hasselbackspotatis, rödkålspuré, kalvfond & björnbär
* * *
Chokladmousse – kanderade nötter – bär